Het is zover! Zoals de meeste wel weten had ik mijn vorige website “zelf” gemaakt. Helaas was ik vrijwel onvindbaar en kon ik er niet  genoeg informatie op kwijt. Dit werd alleen maar vervelender naar mate Zoet!! groter werd. Dat is nu allemaal voorbij.

De nieuwe website van Zoet!! staat online en wat is hij mooi, overzichtelijk en handig in gebruik. Of je nu opzoek bent naar een heerlijke High Tea, Taart, Bruidstaart, Cupcakes of misschien naar een leuke workshop je vind het allemaal terug op de nieuwe site.

En ja ik ga bloggen. Waarover? Recente gebeurtenissen, vernieuwingen, heerlijke recepten en how to’s. Ben je al  geinterresserd? Volg charliwithlove op twitter, vind Zoet!! leuk op facebook en dan kun je het allemaal in de gaten houden.

Bij deze wil ik ook meteen Gerard bedanken voor de super mooie website! Ik ben er super blij mee!

With Love, Charlotte