Kerst high tea

Kerst staat om de hoek en natuurlijk doen we ook dit jaar weer iets speciaals. Bemachtig snel je plaatsje voor onze jaarlijkse high tea op Landgoed Baest!

kerst High tea landgoed Baest

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kerst high tea landgoed baest – €34,95

Kom in de kerststemming met onze exclusieve Kerst High Tea op Landgoed Baest.

Zoet!! With love… en Landgoed Baest slaan de handen in een. Een authentieke, huisgemaakte High Tea op het exclusieve Landgoed Baest, geheel in kerstsfeer. Geen betere manier om in de kerststemming te komen!

Onze gepassioneerde gids neemt jou, je familie en/of vrienden mee voor een wandeling over het adembenemende landgoed. Laat je verwonderen door de verhalen en unieke plekjes van het mooiste landgoed van Brabant. Na afloop serveren we in de monumentale boerderij Eikehoef onze beroemde Zoet!! With love… High Tea geheel in kerstsfeer, bestaande uit diverse hartige en zoete gerechtjes gecombineerd met bijpassende theeën en een lekker glas bubbels. Na afloop van de high tea staat er een leuke goodiebag klaar zodat je ook thuis nog even na kan genieten van deze dag.

Wanneer?

zaterdag 14 december & zondag 15 december

Ronde 1:  12:00 – 14:00 uur | wandeling start om 11:00 uur

Ronde 2:  15:30 – 17:30 uur | wandeling start om 14:30 uur 

Waar?

Landgoed Baest

Dr. Jan van de Mortellaan 3

Oost-, West- en Middelbeers

Reserveren?

Let op, er zijn maar een beperkt aantal plaatsen en vol is vol. Wil je erbij zijn dit jaar? Wacht dan niet te lang met reserveren en neem dan snel contact op middels ons contactformulier! Wij hopen jullie ook dit jaar weer te mogen ontvangen op Landgoed Baest. 

Home Made high tea

 

prachtig landgoed

 

kerst sfeer

 

met passie