Specials

Natuurlijk organiseren we vaak leuke evenementen buiten onze standaard high teas! Op deze pagina komen al onze specials te staan. Houd dit dus goed in de gaten om helemaal up to date te blijven…

Moederdag – €27,50

12 mei is het weer moederdag. Dat vraagt om een special! De moederdag high tea, gebaseerd op de traditionele high tea met een bubbelend aperitief en een cadeautje voor moeder. Reserveren? Neem even contact op en dan kijken we samen naar de beschikbare opties. Dit kan via 06 – 463 714 44  of via het contactformulier.

zoet!! on tour

1 april krijgen we de sleutel van ons nieuwe pand op het Vrijthof 10 in Oirschot. Tot die tijd zijn we “on tour” in het oude Raadhuis in Oirschot en verzorgen we hier onze high tea’s op reservering. 

Lijkt het je leuk om op deze unieke locatie van een high tea te genieten? Neem even contact op en dan kijken we samen naar de beschikbare opties. Dit kan via 06 – 463 714 44  of via het contactformulier.

kerst High tea landgoed Baest

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Kerst high tea landgoed baest – €34,95

Kom in de kerststemming met onze exclusieve Kerst High Tea op Landgoed Baest.

Zoet!! with Love en Landgoed Baest slaan de handen in een. Een authentieke, huisgemaakte High Tea op het exclusieve Landgoed Baest, geheel in kerstsfeer. Geen betere manier om in de kerststemming te komen!

Onze gepassioneerde gids neemt jou, je familie en/of vrienden mee voor een wandeling over het adembenemende landgoed. Laat je verwonderen door de verhalen en unieke plekjes van het mooiste landgoed van Brabant. Na afloop serveren we in de monumentale boerderij Eikehoef onze beroemde Zoet!! with Love High Tea geheel in kerstsfeer, bestaande uit diverse hartige en zoete gerechtjes gecombineerd met bijpassende theeën.

Wanneer?

zaterdag 15 december & zondag 16 december

Ronde 1:  12:00 – 14:00 uur | wandeling start om 11:00 uur

Ronde 2:  15:30 – 17:30 uur | wandeling start om 14:30 uur 

Waar?

Landgoed Baest

Dr. Jan van de Mortellaan 3

Oost-, West- en Middelbeers

Reserveren?

Wegens vele aanvragen zijn de reserveringen in overleg. Neem even contact op en dan kijken we samen naar de beschikbare opties. Dit kan via 06 – 463 714 44  of via het contactformulier.

Home Made high tea

 

prachtig landgoed

 

kerst sfeer

 

met passie