Onze Openingstijden:

De Salon:

Op zaterdag en zondag verwelkomen we je graag in onze sfeervolle theesalon. We bieden twee tijdslots aan:
– Ronde 1 begint om 12.00 uur.
– Ronde 2 begint om 15.00 uur.

Als je doordeweeks een High Tea wilt reserveren voor een groep van minimaal 10 personen, neem dan contact met ons op. We kijken graag naar de mogelijkheden om aan jouw wensen te voldoen.

De Boutique:

Ons geweldige zomerseizoen is helaas ten einde, en vanwege de drukte met onze High Tea’s maken we momenteel gebruik van de Boutique-ruimte voor deze culinaire ervaring. Hierdoor is de Boutique op dit moment niet toegankelijk. Maar we kijken ernaar uit om deze ruimte in het volgende zomerseizoen weer te heropenen!

High Tea in the Box:

Wil je graag thuis genieten van onze heerlijke High Tea? Dat kan! Onze High Tea in the Box is de hele week beschikbaar, en je kunt deze bestellen vanaf 2 personen. Laat ons jouw High Tea-ervaring naar huis brengen en geniet van onze huisgemaakte lekkernijen, waar en wanneer het jou uitkomt.

 

Workshops / Proeverijen:

Ben je nieuwsgierig naar wat thee eigenlijk is en zou je graag dieper in de wereld ervan willen duiken? Reserveer dan een thee masterclass, altijd verzorgd door onze eigen theesommelier, Charlotte. Tijdens deze masterclass kom je niet alleen alles te weten over wat thee precies is, maar leer je ook hoe je thee perfect kunt combineren met verschillende gerechten. Deze avond biedt een diepgaand inzicht in de fascinerende wereld van thee.

Houd er rekening mee dat ons minimumaantal deelnemers voor deze masterclass 4 personen is. Deze masterclasses zijn doorgaans beschikbaar op doordeweekse avonden en we staan open voor overleg om een geschikte datum te plannen. Als je interesse hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen kunnen we de mogelijkheden bespreken en een datum plannen.

Een masterclass word

Prijs: €40,- p.p. +- 2,5 uur.

Overige Vragen:

Voor eventuele andere vragen, aanvullende informatie, of om reserveringen te maken, nodigen we je uit om ons contactformulier in te vullen. Wees gerust, na het indienen van het formulier ontvang je altijd een bevestigingsmail van ons. Als je deze mail onverhoopt niet hebt ontvangen, is er mogelijk iets misgegaan. In dat geval, aarzel niet om opnieuw contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om je te helpen.

Bij Zoet in Oirschot draait alles om versheid en kwaliteit. Daarom zijn we exclusief geopend voor onze High Tea op basis van reservering. Reserveren voor de High Tea is altijd essentieel en wordt pas definitief na bevestiging van de datum en het tijdstip.

* Houd er rekening mee dat het niet mogelijk is om de High Tea op de dag zelf te annuleren of te wijzigen. Dit kan alleen tot 48 uur voorafgaand aan de reservering.

 

Dan kan je ons het beste even bellen op 0646371444 

With love,

Charlotte

 

 

 

Adres:

Vrijthof 10

5688 AE Oirschot