Contact

Openingstijden:

Alles is huisgemaakt, wij zijn daarom voor de High Tea uitsluitend geopend op reservering. Reserveren voor de high tea is altijd noodzakelijk en pas definitief na bevestiging van datum en tijd. 

 

De Salon:

Zaterdag & zondag

 Ronde 1 start om 12.00, ronde 2 start om 15.00.

 

Dinsdag, woensdag, donderdag

1 ronde start 12.00

 Maandag & vrijdag

Gesloten

Wil je door de weeks een High Tea reserveren met minimaal 6 personen dan is er meer mogelijk, ook op maandag en vrijdag en qua tijd. Neem hiervoor even contact op zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

 

De Boutique :

We hebben een fantastisch zomerseizoen achter de rug in de Boutique.
Bedankt voor al jullie leuke reacties en dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!
Ivm de weersvoorspellingen en de toenemende drukte in de salon wijzigen de openingstijden: Vanaf heden tot het voorjaar 2022 is de Boutique geopend als de deur open staat. Staat de deur open, dan ben je van harte welkom.
Ben je opzoek naar een leuk cadeau, heerlijke thee of iets lekkers voor bij de koffie/thee? En wil je niet voor een gesloten deur komen staan? Op afspraak of bestelling is er nog van alles mogelijk. Bestellen of een afspraak maken kan via info@zoetwithlove.nl
Houd instagram in de gaten houden voor extra openingstijden!  Zoals bijvoorbeeld in de herfstvakantie.

 

High Tea in the Box:

Dit is de hele week mogelijk vanaf 2 personen.

 

Workshops / Proeverijen: 

Heb je interesse in een workshop of proeverij en ben je met minimaal 8 personen? Dit kan op onze locatie of op een eigen locatie. Heb je interesse?

Neem even contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

  

Overige vragen:

 

Voor overige vragen, meer informatie of voor reserveringen kunt u ons contactformulier invullen. Let op! Als je het contactformulier verstuurd krijg je altijd een bevestigingsmail terug. Heb je deze niet ontvangen dan kan het zijn dat er wat mis is gegaan. Geen bevestigingsmail?

 

Dan kan je ons het beste even bellen op 0646371444 

With love,

Charlotte

 

 

 

Adres:

Vrijthof 10

5688 AE Oirschot