Contact

Openingstijden:

Alles is huisgemaakt, wij zijn daarom voor de High Tea uitsluitend geopend op reservering. Reserveren voor de high tea is altijd noodzakelijk en pas definitief na bevestiging van datum en tijd. 

* Het is niet mogelijk om de high tea op de dag zelf af te zeggen/te wijzigen. Dit kan enkel tot 48 uur voorafgaand aan de reservering. 

 

De Salon:

Donderdag

Ronde 1 start om 12.00

Zaterdag & zondag

 Ronde 1 start om 12.00, ronde 2 start om 15.00.

Wil je door de weeks een High Tea reserveren met minimaal 6 personen dan is er meer mogelijk, ook op maandag en vrijdag en qua tijd. Neem hiervoor even contact op zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

De Boutique :

Ons geweldige zomer seizoen is weer voorbij en ivm de stijgende kosten is de Boutique op het moment niet geopend. Uiteraard zijn we er in het zomerseizoen weer!

 

High Tea in the Box:

Dit is de hele week mogelijk vanaf 2 personen.

 

Workshops / Proeverijen: 

Heb je altijd al meer willen weten over thee en zou je graag eens de diepte in willen gaan? Reserveer dan een thee masterclass. Hier leer je op een avond alles wat je graag zou willen weten en hoe je thee je kan combineren met eten.

Ons minimum aantal is 6 personen.  Heb je interesse?

Neem even contact op en we kijken samen naar de mogelijkheden.

  

Overige vragen:

 

Voor overige vragen, meer informatie of voor reserveringen kunt u ons contactformulier invullen. Let op! Als je het contactformulier verstuurd krijg je altijd een bevestigingsmail terug. Heb je deze niet ontvangen dan kan het zijn dat er wat mis is gegaan. Geen bevestigingsmail?

 

Dan kan je ons het beste even bellen op 0646371444 

With love,

Charlotte

 

 

 

Adres:

Vrijthof 10

5688 AE Oirschot