Charlotte’s Choice

 

Bij Charlotte’s Choice Tea draait alles om de liefde voor thee, gepassioneerd gedeeld door onze ervaren theesommelier, Charlotte. Sinds 2015 heeft ze haar officiële certificering als theesommelier behaald en is ze vastberaden om haar diepgaande kennis en passie voor thee met anderen te delen.

De speciaal door Charlotte geselecteerde en geïmporteerde theeën, die ze onder andere tijdens onze high tea’s schenkt, zijn nu voor iedereen toegankelijk in de vorm van het theelabel: Charlotte’s Choice.

Alle theeën van Charlotte’s Choice zijn beschikbaar voor aankoop tijdens onze high tea’s. Maar zelfs als je niet deelneemt aan een high tea, kun je nog steeds genieten van Charlotte’s heerlijke theeën. We kunnen de thee voor je op de post doen, of als je dat liever hebt, kunnen we een afhaalafspraak maken.

Bij Charlotte’s Tea draait alles om het delen van onze passie voor thee met jou. We nodigen je uit om onze selectie van theeën te ontdekken en te genieten van de unieke smaken die Charlotte met zorg heeft uitgekozen.