The Story

Mijn reis begon vele jaren geleden, toen ik slechts zes jaar oud was. Zonder dat ik het besefte, bereidde ik me voor op wat mijn toekomst zou worden. Elke zondagochtend, terwijl iedereen nog sliep, sloop ik zachtjes naar de keuken om in stilte een cake te bakken. Appelcake was mijn specialiteit en de glimlach op de gezichten van mijn familie na het proeven, gaf me onmetelijk veel vreugde. Mijn liefde voor bakken is nooit weggegaan.

Na mijn middelbare schooltijd besloot ik mijn passie te volgen en schreef ik me in bij De Rooi Pannen om meer te leren over ondernemen in de horeca. Gewapend met mijn diploma, zette ik meteen de eerste stappen voor Zoet.

In het begin begon ik in Hoogeloon, waar mijn ouders een B&B runden, maar al geruime tijd zijn we gevestigd in het prachtige pand aan Vrijthof 10 in Oirschot. Hier in onze theesalon serveren we exclusief high tea’s op reservering. Dit doen we omdat alles bij ons huisgemaakt is, en we iedereen willen trakteren op een authentieke high tea-ervaring.

Gedurende de jaren heb ik me steeds verder gespecialiseerd in thee, met het volgen van diverse opleidingen en het behalen van de derde plaats op het Dutch Tea Championship. Thee is een andere passie van mij, en het is fascinerend om te ontdekken wat de wereld van thee te bieden heeft. De thee die we serveren, heeft vaak ook een uniek verhaal, omdat we zelf naar de landen reizen waar de thee vandaan komt en daarbij allerlei avonturen beleven. Onze thee is dus meer dan zomaar een kopje, het is een perfecte aanvulling op de high tea-ervaring.

Wat mijn verhaal nu echt bijzonder maakt, is het superleuke team waarmee ik mag samenwerken. Iedereen is fantastisch en samen vormen we een warm welkom voor iedereen die wil delen in onze liefde voor gastvrijheid.

Ik kijk ernaar uit om jullie snel weer te mogen verwelkomen.

 

With love, 

Charlotte 

DE LOCATIE

Zoet!! With Love.. is te vinden op Vrijthof 10 in Oirschot.

Echte high tea

 

monumentaal pand

 

Eigen Tee Label

 

alles home made