BABY SHOWER €35,- P.P.

Ga je een babyshower regelen? We’ve got you covered! Genietvan een heerlijke high tea met ons Baby Shower-pakket . Want de komst van een nieuwe spruit is een feestje waard, en wat is er nu gezelliger dan dat te vieren met een high tea? Onze Baby Shower High Tea zorgt voor een extra dosis geluk met alle lekkernijen van onze traditionele of luxe high tea, plus enkele leuke extra’s om de gelegenheid te laten sprankelen.

Laat ons de ruimte omtoveren in een sfeervolle setting met schattige babythema-versieringen. We serveren een speciaal babyshower-taartje in het kleurenschema van de aanstaande spruit, voegen schattige wenskaartjes en voorspellingskaartjes toe, zodat je je beste wensen en toekomstige voorspellingen kunt delen.

Wij zorgen voor de versiering, dit hoeft je zelf dus allemaal niet aan te schaffen!  Maak je geen zorgen, onze High Tea is volledig ‘mommy-to-be-proof,’ zodat de aanstaande moeder zonder zorgen van alle lekkernijen kan genieten. Houd er rekening mee dat dit speciale arrangement alleen beschikbaar is voor groepen van 8 personen of meer.

Omdat babyshowers zo populair zijn, raden we aan om vooraf te controleren of je gewenste datum beschikbaar is voor groepsreserveringen. Het Baby Shower-pakket bevat:

  • Een heerlijke high tea, hartig en zoet inclusief onbeperkt thee
  • Een schattig klein babyshower-taartje om de zwangere extra in het zonnetje te zetten
  • Hapjes die passen bij het kleurenschema van de baby
  • Lieve wens/voorspellingskaartjes om je beste wensen en toekomstige voorspellingen te delen
  • Feestelijke babyversieringen in bijpassende kleuren

Laat ons de Baby Shower High Tea voor jullie verzorgen en maak van deze bijzondere gelegenheid een onvergetelijke viering!

Start tijd : 12.00 of 15.00, de high tea duurt zeker 2 uur met ene uitloop van een kwartiertje. Liever op een vrijdagavond? Ook dit is af en toe mogelijk!

 

Wil je graag wat meer weten of wat dingen doorspreken, je mag ons altijd vrijblijvend bellen of mailen!

* wij kunnen de gehele high tea vegetarisch aanbieden

DE LOCATIE

Zoet!! With Love.. is te vinden op Vrijthof 10 in Oirschot.

Echte high tea

 

monumentaal pand

 

Eigen Tee Label

 

alles home made