The Story

Een uit de hand gelopen hobby, een passie, een verslaving. Voor mij is dit het helemaal. Wanneer ik vroeger op zondag wakker werd sloop ik naar beneden en ging heel stil een taart bakken (voor zo ver dit stil kan met een grote mixer) Mijn specialiteit was appelcake, ik was toen zes jaar oud. Na een half jaar bij  stage gelopen te hebben bij Hotel Des Indes in den Haag, een diploma van De Rooi Pannen Horeca, het PME Master Certificaat een diploma als Theesommelier, 3e beste thee sommelier van Nederland in 2017 en ondertussen veel ervaring op zak te hebben organiseer ik High Tea’s en hou ik me bezig met het bakken en decoreren van mooie taarten. Mensen een speciale smaakbelevenis bezorgen wanneer ze mijn creaties proeven.

DE LOCATIE

Zoet!! With Love.. is gelegen in het prachtige buitengebied van Hoogeloon, langs de oude verbindingsweg van Hoogeloon naar Hapert genaamd “Landrop” bij Landrop Bed & Breakfast. In de mooie tuin of in de gezellige theekamer wordt de high tea geserveerd op reservering.

Home Made

Landelijke Omgeving

Eigen Tee Label

Overnachtings Mogelijkheden

Vandaag samen met mijn vriendinnen mogen genieten van de traditionele high tea. Erg huiselijke en sfeervolle gelegenheid en het eten was zeer smaakvol! Heerlijke verfijnde combinaties, zeker met de verschillende smaken thee erbij. Erg gastvriendelijk en knus! Zeker een aanrader, smullen!

Renske Jansen

Een heerlijke middag gehad. Wel 5 verschillende thee soorten geproeft, allen super origineel en lekker! Alles was tot in de puntjes goed verzorgd en er was meer dan genoeg lekkers. Heel erg bedankt voor deze leuke middag. Mijn vriendinnen en ik komen zeker nog eens terug!

Fé van Kessel

Super heerlijke thee en de allerlekkerste chocolade die ik ooit gegeten heb. Verdiende 5sterren!! Zouden er 10 mogen zijn!

Pauline Bakkers