The Story

Lang geleden (toen ik 6 was) begon ik met het voorbereiden op mijn toekomst. Zonder dat ik het wist natuurlijk. Elke zondag sloop ik naar beneden en ging ik heel stil, terwijl iedereen nog sliep een cake bakken. Appelcake was mijn specialiteit. Ik ben bakken altijd leuk blijven vinden. Na de middelbare school ben ik naar de Rooi Pannen gegaan om daar meer te leren over het ondernemen in de Horeca. Toen ik mijn diploma op zak had ben ik meteen met Zoet!! gestart. 

Eerst vanuit Hoogeloon waar mijn ouders een B&B hadden en nu al een tijdje in het mooi pand op Vrijthof 10 in Oirschot. Er worden in de theesalon uitsluitend High Tea’s op reservering geserveerd. Dit omdat alles huisgemaakt is en wij graag aan iedereen een echte High Tea ervaring mee willen geven.   

Door de jaren heen ben ik me gaan specialiseren in thee met verschillende opleidingen en ben ik ook nog 3e geworden op de Dutch Tea Championship. Thee is een andere passie van mij, het is zo bijzonder wat er allemaal te ontdekken is in de wereld van thee! Vaak komt er bij de thee die we serveren ook een heel verhaal, dit omdat we zelf naar de landen reizen waar de thee vandaan komt en daarbij veel avonturen beleven. Niet zomaar een kopje thee dus maar een passende thee bij de High Tea. Zodat ook die beleving helemaal klopt. Daarnaast geef ik samen met Karlijn Dapper workshops en les op het gebied van thee.  

Door Corona is de theesalon compleet stil komen te liggen. De High Tea in the box ging gelukkig wel door maar ik merkte dat ik de mensen ging missen. Tijd voor een nieuw plan. Het pakhuis (achteraan in het pand) is ondertussen omgebouwd tot een prachtige Boutique. Hier zijn we met succes afgelopen zomer ook open geweest voor thee en koffie to go (Ja jullie lezen het goed er staat echt koffie. Ik ben om! ) met uiteraard een goedgevulde counter met heerlijke vers gebakken zoetigheden. Voor het komende seizoen in de Boutique gesloten maar op afspraak is het nog mogelijk om te komen shoppen. Ook is er dan de mogelijkheid alle thee verpakt te kopen, hebben we prachtige droogbloemen, vazen, glazen, kaarsen etc. Alles voor een leuk cadeau! 

Ondertussen draait de salon weer op volle kracht en hoop ik dat we jullie snel weer mogen ontvangen!

With love, 

Charlotte 

DE LOCATIE

Zoet!! With Love.. is te vinden op Vrijthof 10 in Oirschot.

Echte high tea

 

monumentaal pand

 

Eigen Tee Label

 

alles home made