High Tea

Een uit de hand gelopen hobby, een passie, een verslaving. Voor mij is dit het helemaal. Wanneer ik vroeger op zondag wakker werd sloop ik naar beneden en ging heel stil een taart bakken (voor zo ver dit stil kan met een grote mixer) Mijn specialiteit was appelcake, ik was toen zes jaar oud. Na een half jaar bij  stage gelopen te hebben bij Hotel Des Indes in den Haag, een diploma van De Rooi Pannen Horeca, het PME Master Certificaat een diploma als Theesommelier en ondertussen veel ervaring op zak te hebben organiseer ik High Tea’s en hou ik me bezig met het bakken en decoreren van mooie taarten en cupcakes. Mensen een speciale smaakbelevenis bezorgen wanneer ze mijn creaties proeven.

TRADITIONELE HIGH TEA – €22,50

De traditionele high tea bestaat uit een etagère met een aantal hartige en vooral zoete lekkernijen. Bijvoorbeeld een hartig warm hapje met gekarameliseerde rode ui in de rode port met camembert walnoot en tijm, sandwiches, scones met echte clotted cream uit Engeland en huisgemaakte pruimenjam, pure chocolade brownies, carrot cake met cream cheese icing en gezouten caramelsaus, Lemonbars met heerlijke Lemoncurd en merinque, moijto cupcakes, mokka cupcakes chocolade candybar, chocolate chip koekjes. Deze high tea wordt ook wel als de afternoon tea geserveerd in Engeland. Dit alles wordt geserveerd met heerlijke voor u geselecteerde eigen geïmporteerde thee.

Luxe High Tea – €29,50

Deze high tea bestaat uit 4 gangen en wordt uitgeserveerd! Vooral uitgebreider in het hartige gedeelte. Er wordt begonnen met een koude gang, deze kan bijvoorbeeld bestaan uit engelse ceddar kaas met huisgemaakte kweepeergelei en sandwiches. Daarna volgt een warme gang (bijvoorbeeld quiche, hartig warm hapje met gekarameliseerde rode ui in de rode port met camembert walnoot en tijm en soep). De derde gang bestaat uit zoete lekkernijen zoals scones en  pure chocolade brownies. De laatste gang kan bestaan uit cheesecake met witte chocolade, carrotcake met cream cheese icing, mini dessertshot van frambozen panna cotta, lemonbars met heerlijke Lemoncurd en meringue, red velvet cupcakes, mokka cupcakes, chocolade candybar, chocolate chip koekjes. Dit alles wordt geserveerd met heerlijke voor u geselecteerde eigen geïmporteerde thee.

HIGH TEA IN THE BOX

Een feestje of misschien gewoon gezellig bijkletsen met vrienden? Beide High Tea’s die hierboven omschreven worden kunnen ook bezorgd of afgehaald worden. Alles wordt dan kant en klaar geleverd met kaartjes waarop het product omschreven staat. Natuurlijk worden er ook diverse thee soorten bijgeleverd. Dit kan je serveren in de vorm van een buffet maar je kan ook gewoon gezellig de tafel dekken.

Telefonisch contact? Bel gerust op 064637144 als u een vraag heeft. Of vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

Reserveer of Stel een vraag