Nieuws

Christmas high tea in the box

Christmas high tea in the box

Te bestellen vanaf  2 personen.

Bestel voor thuis een heerlijke kerst high tea! Geen uren in de keuken staan. We hebben alles al vers voor je bereid. Je hoeft alleen nog wat op warmen.  Zo heb je als gastvrouw of gastheer zelf ook een ontspannen dag.

Afhalen 24 december. 

Kijk en bestel snel op de High Tea in the box pagina!

 

 

 

Een boek over onze theereizen van Deirdre & Karlijn!

Een boek over onze theereizen van Deirdre & Karlijn!

Zoals jullie weten gaan we zo af en toe samen op reis naar de mooiste landen voor de lekkerste thee. Het afgelopen jaar heeft Karlijn samen met onze theevriendin Deirdre (en een beetje morele steun van Charlotte) een boek geschreven: Theeroutes heet het. Het is in de voorverkoop te bestellen en komt begin december uit een perfect cadeau, voor jezelf of om te geven! Een bundeling van verhalen en kennis van thee die ze de afgelopen tien jaar op hebben gedaan tijdens de vele theereizen (waar ook regelmatig Charlotte bij was 😊) en ontmoetingen met mensen en theeculturen. Een laagdrempelig boek, vol met boeiende verhalen, bezoektips, kennis en wetenswaardigheden en prachtige foto’s. Voor iedereen die geïnteresseerd is in thee, reizen en culturen.
Bestel nu alvast je boek op www.crowdaboutnow.nl/theeroutes en je december cadeautje is al geregeld! Wij hopen dat jullie het leuk vinden om alle verhalen te lezen, uiteraard met een lekker kopje thee! 
De theesalon is weer open!!

De theesalon is weer open!!

Reserveren voor de high tea is weer mogelijk op Donderdag, Zaterdag en Zondag. Wij zijn heel blij dat we weer gaan beginnen met de High Tea’s en we vinden het super dat jullie ons weer weten te vinden!

 

we hopen jullie snel weer te ontvangen in de Salon!

With love, Charlotte & Karlijn