Zoet!! With Love is door STYLIGHT uitgekozen om in de Cupcake Guide te staan. Hier zijn alleen de allerlekkerste cupcakes van Nederland in te vinden. Dit is natuurlijk geweldig.

Dit schreven ze over Zoet!!

Zoet!! With Love ♥ met liefde gemaakt

Cupcakes met gekleurde glazuurlagen in verschillende kleuren en versierd met bloemen: dit vind je allemaal bij Zoet!! With love. In Hoogeloon worden de zoetigheden met liefde voor je gemaakt. Ben je naast bloemenversierde cupcakes op zoek naar iets voor specifieks voor jouw wensen? Geen zorgen, want de cupcakes worden ook op maat gemaakt voor speciale gelegenheden. Je kunt hier niet alleen voor cupcakes terecht, maar ook voor taarten, desserts en High Tea. Ben je creatief en wil je liever zelf aan de bak? Dat kan ook! Er worden in Zoet!! With Love ook nog workshops gegeven waarin je leert hoe je deze lekkere verwenners zelf kan maken. Geniet van de kleurrijke glazuurtjes en decoraties die de cupcakes van Zoet!! With Love je aanbieden!

Zoet!! With Love | www.zoetwithlove.nl, facebook.com/zoetwithlove | Vessemseweg 16, Hoogeloon

 

Wil je zien wie er nog meer in de Cupcake Guide staan kijk dan op:

De Cupcake Guide

 

Meer weten over STYLIGHT?

STYLIGHT is het leukste online fashion platform on planet earth. Op STYLIGHT maak je samen met duizenden andere Europese fashion lovers awesome fashion moodboards met outfitfoto’s, video’s, jouw favoriete muziek, quotes en fashion items. Waar vind je deze fashion items? Op STYLIGHT natuurlijk! STYLIGHT bundelt het assortiment van de beste internationale online shops met vele verschillende merken op één overzichtelijke website. De eindeloze zoektocht naar je favoriete kledingstuk in verschillende online shops wordt hierdoor overbodig! Laat je inspireren door mooie moodboards & celebrate your style!

Neem een kijkje op de website!